Fotograf:
Melk.no
En nydelig kaffedrikk signert baristakunstner Tim Wendelboe. Nytes alene eller i godt lag. Oppskriften inneholder
73 Kalorier,
4 g Karbo,
0 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tim Russian er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2210 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tim Russian!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.64 | 254.24 | Kcal |
Protein | 0.35 | 1.23 | gram |
Karbohydrat | 3.50 | 12.25 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 6.36 | 22.26 | gram |
Mettet fett | 4.02 | 14.07 | gram |
Salt | 0.02 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.66 | Kr 5.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 350 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fyll cocktailshakeren halvfull med isbiter. Ha i sukker og dobbel espresso. Rist til væsken er skikkelig kald. Sil så over i et glass.
Ha fløte og sirup i en annen shaker og rist i 30 sekunder til fløten er tyktflytende. Hell fløten forsiktig over den kalde espressoen, slik at den legger seg på toppen av den svarte kaffen og dermed får et todelt utseende.
Pynt med litt espressomalt kaffe og et mynteblad.
Oppskrift og bilde fra boken "Bønner i by'n" fra Schibsteds forlag.
Denne oppskriften ble baristakunstner Tim Wendelboes Signaturdrikk under VM i Baristakunst.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28506)
Tilberedningstid:
10 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaffedrinker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-06-15
Oppdatert dato:2011-06-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift