Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tørrsalting av sild oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Tørrsalting av sild



Tørrsalting av sild inneholder 233 Kalorier, 2 g Karbo, 13 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Tørrsalting av sild har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tørrsalting av sild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3kgsild
500grsalt
4sssukker




Næringsdeklarasjon for Tørrsalting av sild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier233.055 481.34Kcal
Protein13.01306.00gram
Karbohydrat2.2151.98gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett19.13449.94gram
Mettet fett3.9893.61gram
Salt21.12496.65gram
Pris på oppskriftenKr 4.42Kr 103.96Kroner
Hele oppskriften veier2 352 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk helst fet storsild der gjellene er skjært ut. La innmaten være i og skyll silda godt.

Dryss litt av salt- og sukkerblandingen i bunnen av saltkaret, gjerne en plastbøtte.
Legg silda tett i tett med buken opp. Strø på salt og sukker og legg et nytt lag sild over. Legg press på å la silda stå i romtemperatur halvannet døgn. Sett den deretter kaldt, i kjeller eller kjøleskap i 3-7 uker avhengig av hvor stor silda er.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13926)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22
Lesere: 4756 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.