Trondhjemssuppe



Trondhjemssuppe inneholder 55 Kalorier, 10 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Trondhjemssuppe har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Trondhjemssuppe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1litervann
0,5dlrisengryn
4ssrosiner
2tshvetemel
1dlmelk
1dlsaft eller lys vin
2sssukker
0,5dlkremfløte




Næringsdeklarasjon for Trondhjemssuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55.20188.23Kcal
Protein0.782.66gram
Karbohydrat9.5832.67gram
Kostfiber0.130.44gram
Fett1.505.12gram
Mettet fett0.933.17gram
Salt0.010.04gram
Pris på oppskriftenKr 0.75Kr 2.56Kroner
Hele oppskriften veier1 364 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok grynene møre i vann. Kok rosinene med det siste kvarteret. Hell på en jevning av mel og melk til suppen blir passe tykk. Smak til med saft eller vin og sukker.

Pisk fløten og bland den i suppen. Server suppen varm.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7152)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere: 12552 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.