Tynnkaker fra Østerdalen inneholder
258 Kalorier,
17 g Karbo,
4 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Tynnkaker fra Østerdalen har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tynnkaker fra Østerdalen er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
14195 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tynnkaker fra Østerdalen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 257.71 | 1 649.79 | Kcal |
Protein | 3.90 | 24.97 | gram |
Karbohydrat | 16.84 | 107.81 | gram |
Kostfiber | 2.37 | 15.17 | gram |
Fett | 18.89 | 120.93 | gram |
Mettet fett | 11.77 | 75.35 | gram |
Salt | 1.14 | 7.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.42 | Kr 28.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 640 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp melk og rømme. Ha i byggmelet til en fast grøt som arbeides godt. Den bør være så fast at man bruker lite mel ved utbaking. Når deigen er kald, kjevles den ut som flatbrød. Stikkes ut til runde kaker som har asjett-størrelse. Stekes på takke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13603)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-17
Oppdatert dato:2003-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift