Tyttebærkake



Tyttebærkake inneholder 388 Kalorier, 52 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Tyttebærkake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tyttebærkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grsmør
4,5dlhvetemel
1,5dlsukker
1ssbakepulver
1stkegg
2dltyttebærsyltetøy

Dryss:

1,5dlhavregryn
50grsmør
1dlsukker
1tsvaniljesukker


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Tyttebærkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier387.703 969.82330.82Kcal
Protein4.4145.163.76gram
Karbohydrat52.22534.7044.56gram
Kostfiber1.7517.921.49gram
Fett17.52179.3914.95gram
Mettet fett10.63108.849.07gram
Salt0.686.940.58gram
Pris på oppskriftenKr 3.15Kr 32.25Kr 2.69.-
Hele oppskriften veier1 024 totalt1 024 pr porsj85 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker



Forvarm stekeovnen til 200 C. Smøret smuldres i melet sammen med sukker og bakepulver. Tilsett egget og elt sammen.

Fordel deigen utover en smurt 20 x 30 cm langpanne. Jevn syltetøyet ut over deigen. Bland sammen drysset, og fordel det jevnt utover kaken. Stek kaken i ca 25-30 minutter, eller til kaken er gyllenbrun og gjennomstekt. Avkjøl i formen og del i biter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske kjøkken
(Intern: 8977)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere: 7797 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.