Vanilje is med MiniMax





Vanilje is med MiniMax inneholder 170 Kalorier, 21 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Vanilje is med MiniMax har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Vanilje is med MiniMax er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2stkegg
0,5dlsukker
1,5ssvaniljesukker
1boks(er)MiniMax Barnesondenæring
Dajm is
Bland ingrediensene til vaniljeis med 1 dlhakkede Dajm. Kjør i ismaskin.
Sjokolade is
Bland ingrediensene til vaniljeis med 2 ss kakao.Kjør i ismaskin.


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Vanilje is med MiniMax med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier169.82623.0477.88Kcal
Protein5.6720.802.60gram
Karbohydrat21.4678.739.84gram
Kostfiber0.050.180.02gram
Fett6.8024.953.12gram
Mettet fett2.328.511.06gram
Salt0.190.700.09gram
Pris på oppskriftenKr 6.55Kr 24.03Kr 3.00.-
Hele oppskriften veier367 totalt367 pr porsj46 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 dl

Gir ca 8 dl ferdig is
Visp egg, sukker og vaniljesukker. Bland i MiniMax Barnesondenæringen. Start ismaskinen og hell i blandingen. La maskinen gå i ca 30 minutter.

Servering:
Isen er best når den serveres med en gang. Men den kan oppbevares i frysen i et par uker. Ta isen ut av fryseren 15-20 minutter før den skal serveres, da smaker den best!

Is-oppskriftene kan lages både med og uten ismaskin. Det går fortest med ismaskin.
Uten ismaskin trenger isen ca 6 timer i frysen før den er ferdig. Du må røre i isblandingen underveis for å få bort iskrystaller og for at isen ikke skal bli for hard.
Den blir litt hardere på denne måten enn is laget i ismaskin.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23881)
Kategori: Iskrem/sorbet
Diett/allergi: Energirik
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16
Lesere: 1694 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.