Vanilje is med MiniMax inneholder
170 Kalorier,
21 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Vanilje is med MiniMax har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vanilje is med MiniMax er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2759 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vanilje is med MiniMax med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 170.09 | 624.03 | 78.00 | Kcal |
Protein | 5.67 | 20.80 | 2.60 | gram |
Karbohydrat | 21.46 | 78.73 | 9.84 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.18 | 0.02 | gram |
Fett | 6.83 | 25.06 | 3.13 | gram |
Mettet fett | 2.32 | 8.51 | 1.06 | gram |
Salt | 0.19 | 0.70 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.55 | Kr 24.03 | Kr 3.00 | .- |
Hele oppskriften veier | 367 totalt | 367 pr porsj | 46 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
dl
Gir ca 8 dl ferdig is
Visp egg, sukker og vaniljesukker. Bland i
MiniMax Barnesondenæringen. Start ismaskinen
og hell i blandingen. La maskinen gå i
ca 30 minutter.
Servering:
Isen er best når den serveres med
en gang. Men den kan oppbevares
i frysen i et par uker. Ta isen ut av
fryseren 15-20 minutter før den
skal serveres, da smaker den best!
Is-oppskriftene kan lages både med og uten
ismaskin. Det går fortest med ismaskin.
Uten ismaskin trenger isen ca 6 timer i frysen
før den er ferdig. Du må røre i isblandingen
underveis for å få bort iskrystaller og for at
isen ikke skal bli for hard.
Den blir litt hardere
på denne måten enn is laget i ismaskin.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Novartis Nutrition
(Intern: 23881)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Diett/allergi:
Energirik
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.