Varm sjokolade inneholder
125 Kalorier,
12 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Varm sjokolade har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Varm sjokolade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3142 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Varm sjokolade med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 124.53 | 1 494.36 | 373.59 | Kcal |
Protein | 3.16 | 37.92 | 9.48 | gram |
Karbohydrat | 12.28 | 147.36 | 36.84 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 9.96 | 2.49 | gram |
Fett | 6.79 | 81.48 | 20.37 | gram |
Mettet fett | 4.11 | 49.32 | 12.33 | gram |
Salt | 0.07 | 0.83 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.80 | Kr 33.60 | Kr 8.40 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 200 totalt | 1 200 pr porsj | 300 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
glass
Brekk opp sjokoladen og løs den opp i kokende vann i kokekaret. Velg stort nok kar, sjokolade har lett for å koke over. Ha i melk, til stor porsjon helst varm, og rør godt til sjokoladen koker opp. Pass den godt så den ikke koker over. Server sjokoladen rykende varm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19587)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Varme drikker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-16
Oppdatert dato:2005-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift