Villsvinfondue



Villsvinfondue inneholder 324 Kalorier, 5 g Karbo, 6 g Protein og 31 g Fett pr 100 gr
Villsvinfondue har ingen allergener
Villsvinfondue er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grvillsvin
800grmandel- eller småpoteter
Ca 1,5stkpaprika
Ca 1,5stkløk
1literplanteolje




Næringsdeklarasjon for Villsvinfondue!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier323.702 393.36Kcal
Protein6.4947.99gram
Karbohydrat4.8135.56gram
Kostfiber0.745.47gram
Fett30.78227.58gram
Mettet fett3.3224.55gram
Salt0.000.01gram
Pris på oppskriftenKr 11.13Kr 82.29Kroner
Hele oppskriften veier2 958 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok potetene og evt. andre grønnsaker. Del paprika i biter og løk i båter. Tre på spyd. Hvis du bruker bambusspyd må disse bløtlegges i minimum 1 time før de tas i bruk.

Lag separate kjøtt- og grønnsaksspyd, da disse trenger ulik koketid. Det meste av grønnsaker kan brukes, men unngå sopp da den suger opp mye olje.

Varm oljen på komfyren til til den er så het at det freser når du tilsetter en brødbit. Sett oljegryten på bordet over gass- eller spritbluss.

Server gjerne med et par gode sauser, f.eks. tomatsalsa og en aioli.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11060)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 2731 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.