Wendy D`s kengurukake





Wendy D`s kengurukake inneholder 354 Kalorier, 39 g Karbo, 5 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Wendy D`s kengurukake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Wendy D`s kengurukake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2,5dlsammalt hvetemel, fin
1tsbakepulver
1tskanel
1kopp(er)rosiner
1kopp(er)valnøtter
1kopp(er)brunt sukker
2stkgulrøtter, revne
2stkegg
0,5kopp(er)olje (soya, solsikke eller det du måtte ha)

Til glasur på toppen:

125grkrem ost f.eks philadelphia (gjerne light)
1ssmargarin eller smør
1tsvaniljesukker
1,5kopp(er)melis
Vil du ha en litt større kake legger du til en halvpart ekstra av alle ingrediensene.


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Wendy D`s kengurukake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier354.364 425.53368.79Kcal
Protein5.2165.075.42gram
Karbohydrat38.98486.8140.57gram
Kostfiber3.1238.973.25gram
Fett19.04237.7919.82gram
Mettet fett3.3441.713.48gram
Salt0.293.650.30gram
Pris på oppskriftenKr 5.25Kr 65.57Kr 5.46.-
Hele oppskriften veier1 249 totalt1 249 pr porsj104 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Denne kakeoppskriften fikk jeg ved bassengkanten i Australia! Lettlaget og saftig kake med mye godt i! I tillegg er den sunn!

Slik gjør du
Sikt hvetemel, bakepulver og kanel sammen. Ha i og bland alle de tørre ingrediensene, rosiner, valnøtter, brunt sukker og revne gulerøtter. (er du ikke glad i store biter, hakk nøttene og rosinene opp først)
pisk sammen eggene med oljen og bland sammen med resten. Hell i form f.eks. paiform 22-24 cm i diameter (du trenger ikke å smøre den!)og sett inn i moderat varm ovn på ca 180 grader celsius. Der trenger den ca. 25-30 minutter.
Til glasuren blander du krem-osten, melisen, vaniljesukkeret og margarinen sammen. Smør den over kaken etter at den er litt nedkjølt. Pynteforslag: Lettkokte babygulerøtter (i litt sukkervann) delt på langs. Sitronmelisseblader eller mynteblader danderes rundt kaken. Kos dere!

Kilde: Mari Marte

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1465)
Kategori: Kaker
Land: Australia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere: 3062 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.