Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Wendy D`s kengurukake oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Wendy D`s kengurukake



Wendy D`s kengurukake inneholder 356 Kalorier, 39 g Karbo, 5 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Wendy D`s kengurukake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Wendy D`s kengurukake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2,5dlsammalt hvetemel, fin
1tsbakepulver
1tskanel
1kopp(er)rosiner
1kopp(er)valnøtter
1kopp(er)brunt sukker
2stkgulrøtter, revne
2stkegg
0,5kopp(er)olje (soya, solsikke eller det du måtte ha)

Til glasur på toppen:

125grkrem ost f.eks philadelphia (gjerne light)
1ssmargarin eller smør
1tsvaniljesukker
1,5kopp(er)melis
Vil du ha en litt større kake legger du til en halvpart ekstra av alle ingrediensene.




Kalorier og næringsinnhold i Wendy D`s kengurukake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier355.544 440.27370.02Kcal
Protein5.1163.825.32gram
Karbohydrat38.95486.4440.54gram
Kostfiber3.1639.463.29gram
Fett19.22240.0320.00gram
Mettet fett3.2540.593.38gram
Salt0.293.630.30gram
Pris på oppskriftenKr 5.25Kr 65.57Kr 5.46.-
Hele oppskriften veier1 249 totalt1 249 pr porsj104 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Denne kakeoppskriften fikk jeg ved bassengkanten i Australia! Lettlaget og saftig kake med mye godt i! I tillegg er den sunn!

Slik gjør du
Sikt hvetemel, bakepulver og kanel sammen. Ha i og bland alle de tørre ingrediensene, rosiner, valnøtter, brunt sukker og revne gulerøtter. (er du ikke glad i store biter, hakk nøttene og rosinene opp først)
pisk sammen eggene med oljen og bland sammen med resten. Hell i form f.eks. paiform 22-24 cm i diameter (du trenger ikke å smøre den!)og sett inn i moderat varm ovn på ca 180 grader celsius. Der trenger den ca. 25-30 minutter.
Til glasuren blander du krem-osten, melisen, vaniljesukkeret og margarinen sammen. Smør den over kaken etter at den er litt nedkjølt. Pynteforslag: Lettkokte babygulerøtter (i litt sukkervann) delt på langs. Sitronmelisseblader eller mynteblader danderes rundt kaken. Kos dere!

Kilde: Mari Marte

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1465)
Kategori: Kaker
Land: Australia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere: 3225 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.