Strimlet svinekjøtt
Gulrot
Løk
Wok blanding i pose eller feks
sukkererter, hodekål, blomkål, erter ol.
Hakket jalapenopepper
Skivet sjampinjong
Paprika
Krydder etter smak
1-2 nudel poser Mr Lee el.
Evt maizena til jevning
Eddik
Sukker
Chilisaus
Soyasaus
Buljongterning
Ris
Fremgangsmåte:
Dette var en enkel men nydelig rett jeg ble servert etter en hard økt med vedhogst. Vi var 8 personer til bords og en lett rødvin smakte utmerket til. Retten ble servert med ris.
Rens og kutt opp løk, paprika i strimler, gulrot i stenger og sopp i skiver. Hakk chili pepper ferdig. Varm olje i woken og stek ferdig løken og jalapeno, ta den av og hold den varm. Gjenta dette med gulrot, paprika, wokgrønnsaker og sopp. Stek ferdig kjøttet. Kok nudler etter oppskrift på posen , kan evt ha en buljongterning oppi kokevannet. Dette kan virke som jevning og nudlene passer fint i woken. Før servering blandes alt og nudlene med sausen røres inn. Smak til med eddik og sukker. Chilisaus og soyasaus ved behov. La det tykne litt. Smak evt til med krydder etter smak.
Wok kan varieres i det uendelige og det anbefales å prøve seg frem med ulike kombinasjoner av grønnsaker og kjøtt
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Arnstein Tjessem
(Intern: 15269)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-08-24
Oppdatert dato:2003-08-24
Lesere: 4392 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.