Fotograf:Knut Pettersen En egenkomponert wok med ferdig woksaus fra Santa Maria. Jeg brukte den Oyster og Garlic typen i slike små poser. Ble en veldig god miks som passet bra sammen.
Oppskriften inneholder 82 Kalorier, 4 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Selleri, Soya, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær kjøttet i store tynne biter.
Vend dem i en blanding av salt, worcestersaus, pepper, vann og potetmel.
La det ligge kaldt en times tid.
Saus og grønnsaker:
Varm oljen i en wok panne eller teflonpanne. Dryss i pepper og la det frese ett par sekunder.
Tilsett løk, hvitløk, selleri i skiver. La det surre litt. Ha i kålen i strimler. La surre noen minutter.
Ha i sausen og evt buljong. Blir det tynt så rører du ut litt maisenna i vann og røre det inn. En dash sukker passer fint. Smak på det og om en ønsker mer smak bruker du litt ekstra soya og oystersaus. Evt salt og pepper.
Stek kjøttet i litt olje i en wok eller teflonpanne.. Bland det i grønnsakene og sausen.
Server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 32257)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2016-01-09
Oppdatert dato:2016-01-09