Fotograf:
Melk.no
Yoghurtis med ananas og kokos inneholder
133 Kalorier,
18 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Yoghurtis med ananas og kokos har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Yoghurtis med ananas og kokos er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3982 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Yoghurtis med ananas og kokos!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.34 | 243.68 | Kcal |
Protein | 4.65 | 8.50 | gram |
Karbohydrat | 18.29 | 33.42 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 4.62 | 8.44 | gram |
Mettet fett | 2.41 | 4.40 | gram |
Salt | 0.11 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.24 | Kr 5.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 731 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp eggeplommer og sukker til luftig eggedosis. Bruk gjerne en håndmikser eller kjøkkenmaskin.
Rør inn yoghurt/kokosmelk og kesam.
Hell isblandingen over i en bolle (helst av metall, da kulden transporteres raskest) og dekk overflaten med plast. Sett bollen i fryseren i ca 2 timer til den er begynt å fryse inn. Ta den ut av fryseren og pisk den godt opp med en håndmikser/kjøkkenmaskin. Gjenta dette minst to ganger før isen fryses endelig. Dekk overflaten med plast for å forhindre at det dannes iskrystaller på overflaten.
Heldig er den som har en ismaskin:
Da er det bare å helle den avkjølte isblandingen i ismaskinen, følg bruksanvisningen til maskinen og kjør isen til den har fått konsistens som tykk softis. Ha den over i en form/isboks og frys den.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 27951)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-20
Oppdatert dato:2010-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift