Visp sammen sukkeret, eggeplommene og vaniljesukkeret til en lys og luftig masse.
Kok opp melken og fløten med muscovadorørsukkeret.
Rør eggeblandingen sakte inn i fløtemelken, og fortsett å røre på svak varme til røren har tyknet litt eller har en temperatur på 85 °C. Obs! Den må ikke koke.
Avkjøl og sett i kjøleskapet i minst 2 timer eller til neste dag.
Rør i yoghurten og lakrispulveret, og hell blandingen i en iskremmaskin. Kjør maskinen til røren er tyktflytende og kremaktig.
Fordel røren i valgfrie pinneisformer og sett i pinnene. Sett formene på et plant underlag i fryseren i minst 3 timer, og dekk deretter ispinnene med strøssel eller smeltet sjokolade.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34992)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet Innlagt dato:2020-05-12
Oppdatert dato:2020-05-12