Fotograf:
Matprat.no
Yorkshirepudding inneholder
184 Kalorier,
17 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Yorkshirepudding har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Yorkshirepudding er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Yorkshirepudding!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 183.87 | 1 069.90 | Kcal |
Protein | 5.83 | 33.92 | gram |
Karbohydrat | 16.62 | 96.71 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 4.25 | gram |
Fett | 10.29 | 59.88 | gram |
Mettet fett | 3.79 | 22.05 | gram |
Salt | 0.29 | 1.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.07 | Kr 12.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 582 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha melet i en bolle og tilsett melk blandet med vann.
Visp eggene og ha i bollen sammen med saltet. Rør kraftig til røren blir glatt og luftig. Røren behøver ikke å svelle.
Ha stekefettet i porsjonsformer eller en stor form. Her kan du bruke sandkakeformer, andre små porsjonsformer eller en stor ildfast form. Helst skal formene varmes i oovnen med stekefettet i, før man har i røren. Dette for at det skal bli lettere å få "puddingene" ut av formen, og for at de skal få den karakteristiske formen.
Fordel røren i formen/formene og stek på 225 C i ca. 25 minutter til de har hevet seg godt og fått en fin, mørk brunfarge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12583)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
England
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere:
5225 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift