Finsbråten ovnsbakt postei

Bilde av Finsbråten ovnsbakt postei.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Finsbråten ovnsbakt postei

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1080 kilojoule
Kcal 258.1 kalorier
Protein 12.5 gram
Karbo 1 gram
Sukker 0.4 gram
Kostfiber gram
Fett 23 gram
Mettet fett 7.3 gram



Annonse




Fakta om Finsbråten ovnsbakt postei.

Postei av norsk svinelever


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
09.02.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Posteier og pate
Kilde til Næringsdata
Produsent
FinsbråtenFinsbråten
Råvareinnhold
34gr pr 100 gr
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
1328





Noen anbefalte oppskrifter som bruker leverpostei som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Farsert fasan Belle meunière3.5174,799,0715,727,2715,81
Tre sorter canapeer3233,7111,739,3821,985,56
Landgang2.5254,5116,2515,4211,3311,67
Leverpate2304,629,45,893,879,18
Rapphøns med surkål3105,453,2811,976,479,17
Leverpostei og bacon3112,584,824,2812,048,64
VM-blings med leverpostei og bacon3234,2710,437,925,166,91
Kjøttpate3132,918,2910,142,897,77
Blings med leverpostei, rødbeter og bacon3225,1413,77,7316,787,5
Påske-lammepostej3139,128,2513,12,0115,16
Egg Cocotte3222,2718,7711,132,077,83
Posteiblings31679,35,314,787,92
Mors kjøttpostei3194,0215,628,683,367,91
Canapeer med leverpostei og salatagurk3254,1312,156,8628,445,64
Smørbrød med lun leverpostei3205,0412,27,5714,988,08


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Finsbråten ovnsbakt postei med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.