Gilde Skivet leverpostei

Bilde av Gilde Skivet leverpostei.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Gilde Skivet leverpostei

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1070 kilojoule
Kcal 255 kalorier
Protein 12 gram
Karbo 6.5 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 20 gram
Mettet fett gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
27.03.2007
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Leverpostei
Kilde til Næringsdata
Produsent
GildeGildes Mediebank
Karakter (Snitt)
4,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
3135





Noen anbefalte oppskrifter som bruker leverpostei som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Farsert fasan Belle meunière3.5177,629,4615,637,1915,81
Tre sorter canapeer3233,7111,739,3821,985,56
Landgang2.5254,5116,2515,4211,3311,67
Leverpate2304,629,45,893,879,18
Rapphøns med surkål3105,453,2811,976,479,17
Leverpostei og bacon3112,584,824,2812,048,64
VM-blings med leverpostei og bacon3234,2710,437,925,166,91
Kjøttpate3132,918,2910,142,897,77
Påske-lammepostej3139,128,2513,12,0115,16
Blings med leverpostei, rødbeter og bacon3225,1413,77,7316,787,5
Canapeer med leverpostei og salatagurk3254,1312,156,8628,445,64
Mors kjøttpostei3194,0215,628,683,367,91
Egg Cocotte3222,2718,7711,132,077,83
Posteiblings31679,35,314,787,92
LobNobs til frokost, lunsj, kveldsmat3157,964,927,2919,425,66


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gilde Skivet leverpostei med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.