Lillehammer Stabbursmat Pinnekjøtt

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lillehammer Stabbursmat Pinnekjøtt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1875 kilojoule
Kcal 452 kalorier
Protein 29.8 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 37 gram
Mettet fett 17 gram

Notat


Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
12.04.2012
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøtt Lam pinnekjøtt ribbe
Kilde til Næringsdata
Produsent
Lillehammer Stabbursmat AS
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
4437





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Pinnekjøtt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Pinnekjøtt 35452,23729,8016,47
Pinnekjøtt4.6452,23729,8016,47
Pinnekjøtt m/kålrotstappe4.1208,7416,3813,391,577,56
Nepespa fra Setesdal i Aust–Agder4.774,645,143,822,842,25
Julesuppe fra Setesdal462,683,723,813,112,1
Pinnekjøtt i stekeovn3319,0724,6319,864,1411,57
Torsk og pinnekjøtt3.3152,689,8813,561,959,2
Klompsuppe fra Hardanger3.3140,58,427,7184,05
Pinnekjøtt i tomatsaus3264,2621,1816,741,4310,98
Hellstrøms pinnekjøtt2.7328,1127,1318,252,210,8
Pinnekjøtt med rotmos4219,9417,612,492,517,68
Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe426,060,480,64,330,94
Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe426,060,480,64,330,94
Lapskaus med pinnekjøtt382,813,933,947,152,91
Ertesuppe 4396,115,916,093,693,79


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lillehammer Stabbursmat Pinnekjøtt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.