Pinnekjøtt og saltsprengt torsk inneholder
145 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pinnekjøtt og saltsprengt torsk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pinnekjøtt og saltsprengt torsk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7766 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pinnekjøtt og saltsprengt torsk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.67 | 628.86 | Kcal |
Protein | 6.89 | 29.95 | gram |
Karbohydrat | 5.64 | 24.52 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 4.22 | gram |
Fett | 10.29 | 44.73 | gram |
Mettet fett | 6.11 | 26.56 | gram |
Salt | 0.47 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.70 | Kr 29.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 739 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,59 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Varm pinnekjøttet. Det reine kjøttet plukkes, rives opp i små biter.
2. Rens og skjær gulrøttene i tynne skiver. Kok dem et par minutter i litt vann, ha i smør og damp dem. Tilsett finsnittet purre et minutt eller to før servering.
3. Skjær torsken i fire serveringsstykker. Legg den i smurt ildfast for og bak den ved ca. 200° C ca 10 minutter eller la den trekke i litt vann på plate 5-6 minutter.
4. Lag saus slik: Kok opp fløten og la den koke i noen minutter mens du rører og til den tykner. Tilsett kaldt smør skåret i terninger, noen om gangen. Rør hele tiden. Når sausen har passe konsistens tilsettes finhakket gressløk. Sausen må ikke koke.
5. Anrett fiskestykker på tallerken, grønnsakene og kokte poteter. Strø renset pinnekjøtt over og legg til slutt pinnekjøttet på. Server rykende varm saus til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967825)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-12
Oppdatert dato:2002-05-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift