Fotograf:
Matprat.no
Pinnekjøtt og to nydelige kålrotstappe-oppskrifter inneholder
243 Kalorier,
4 g Karbo,
13 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Pinnekjøtt og to nydelige kålrotstappe-oppskrifter har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pinnekjøtt og to nydelige kålrotstappe-oppskrifter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4576 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pinnekjøtt og to nydelige kålrotstappe-oppskrifter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 242.61 | 2 835.75 | Kcal |
Protein | 13.40 | 156.63 | gram |
Karbohydrat | 4.23 | 49.44 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 17.42 | gram |
Fett | 18.79 | 219.63 | gram |
Mettet fett | 9.33 | 109.05 | gram |
Salt | 0.03 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.49 | Kr 99.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 675 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vann pinnekjøttet ut i rikelig med vann et døgn før damping. Legg metallrist eller bjørkepinner i bunnen av en vid kjele. Fyll på vann til rett under pinnene.
Legg pinnekjøttet over og la det dampkoke under lokk på svak varme i 3 timer. Pass på så det ikke koker tørt!
Serveres med vossakorv, kålrotstappe, kokte poteter og sennep.
Kålrotstappe
Skrell og skjær kålrot og gulrot i skiver, og poteten i to.
Kokes mørt i ca. 30 minutter i så lite vann som mulig. Slå ut vannet, damp, og mos med smør og fløte.
Smak til med salt og nykvernet pepper.
Kålrotstappe med persillerot og muskat
Skrell og skjær kålrot og persillerot i skiver, og poteten i to.
Kokes mørt i ca. 30 minutter i så lite vann som mulig. Slå ut vannet, damp, og mos med smør og fløte.
Smak til med muskat, salt og nykvernet pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29737)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-16
Oppdatert dato:2012-10-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift