Fotograf:
Matprat.no
Nepespa fra Setesdal i Aust–Agder inneholder
75 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Nepespa fra Setesdal i Aust–Agder har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nepespa fra Setesdal i Aust–Agder er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 7 lesere
Lesere:
10299 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nepespa fra Setesdal i Aust–Agder!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.64 | 859.13 | Kcal |
Protein | 3.82 | 43.97 | gram |
Karbohydrat | 2.84 | 32.69 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 10.01 | gram |
Fett | 5.14 | 59.16 | gram |
Mettet fett | 2.59 | 29.81 | gram |
Salt | 0.10 | 1.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.25 | Kr 25.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 604 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kjøttet kokes i vann i ca. 2 timer.
2. Skjær kålroten i skiver. Kok den sammen med kjøttet de siste 15 minuttene. Ta opp kjøtt og kålrot.
3. Lag suppen ved å smelte smør og røre inn mel. Ha i melk og rør det godt til det tykner. Smak til med salt og pepper.
4. Kok suppen i 10 min.
Serveres i dyp tallerken med lefse. Lefsa dyppes i suppa. Server kålrot og kjøtt ved siden av på en tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 23736)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2007-05-06
Oppdatert dato:2007-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift