Fotograf:
Matprat.no
Kinesisk lam og nudelsuppe inneholder
47 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kinesisk lam og nudelsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kinesisk lam og nudelsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5111 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kinesisk lam og nudelsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 46.68 | 414.69 | Kcal |
Protein | 5.37 | 47.71 | gram |
Karbohydrat | 3.35 | 29.76 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 3.46 | gram |
Fett | 0.61 | 5.42 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 0.79 % | | | |
Salt | 0.42 | 3.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.08 | Kr 45.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 554 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skyll kraftbeinene i kaldt vann. Del ingefær, gulrot, og løk i skiver. Ha alt i en kjele og tilsett vann.
2. Kok opp, reduser varmen og la det småtrekke i to timer. Skum av underveis.
Sil av kraften, ha det tilbake i rengjort kjele, tilsett lammekjøtt i små strimler eller terninger.
3. Tilsett salt, sukker og sherry. La det trekke rett under kokepunktet i ca 30 minutter, til kjøttet er mørt.
4. Del soppen og vårløken i skiver og tilsett sammen med nudler. Kok opp og fjern fra platen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18536)
Kategori:
Suppe
Land:
Kina
Innlagt dato:2004-09-25
Oppdatert dato:2004-09-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift