1. Skrell og skjær alle grønnsakene, unntatt rødbetene i grove strimler.
2. Stek alle grønnsakene i en romslig gryte sammen med olje i 2 minutter.
3. Skjær lammekjøttet i terninger på 2 x 2cm. Brun kjøttet i margarin i en separat gryte eller stekepanne. Ha det over i gryten med grønnsakene.
4. Tilsett vann, buljongterninger og krydder. La det koke opp og skum av. La det hele småkoke i 1 time.
5. Skrell og riv rødbetene. Tilsett dem mot slutten av koketiden. Da får du en mer intens farge på suppen. Smak til med eddik, salt og pepper.
Server med en skje rømme og klippet persille.
Tips: I stedet for rømme kan du gjerne bruke kesam som er et magrere alternativ.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29682)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe Land:
Russland Innlagt dato:2012-08-23
Oppdatert dato:2018-10-17