Klompsuppe fra Hardanger inneholder
140 Kalorier,
8 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Klompsuppe fra Hardanger har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klompsuppe fra Hardanger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klompsuppe fra Hardanger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.59 | 617.34 | Kcal |
Protein | 7.70 | 34.05 | gram |
Karbohydrat | 8.00 | 35.38 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 3.23 | gram |
Fett | 8.37 | 37.02 | gram |
Mettet fett | 4.16 | 18.40 | gram |
Salt | 0.87 | 3.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.05 | Kr 17.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 654 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i terninger og kok det mørt i vann.
Rasp rå, rensede poteter. Ha i salt og byggmel. Kok opp melken og legg små raspeboller i litt etter litt. La bollene koke 10-15 minutter.
Ha i det kokte kjøttet. Tilsett kraft til suppen er passe salt og har fått en god kjøttsmak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13684)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18
Lesere:
3606 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift