Michelangelo Økologisk Parmigiano Reggiano 200g



Bilde av Michelangelo Økologisk Parmigiano Reggiano 200g.

Kalorier og Næringsinnhold i Michelangelo Økologisk Parmigiano Reggiano 200g

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1671 kilojoule
Kcal 399.4 kalorier
Protein 32 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber gram
Fett 30 gram
Mettet fett 1 gram


Fakta om Michelangelo Økologisk Parmigiano Reggiano 200g.

Michelangelo Parmigiano Reggiano er ekte parmesan og produsert med økologisk melk fra utvalgte regioner i Italia, Parma, Reggio Emilia, Modema samt en del av Bologna. Parmesan produseres i 30 kg store hjul på samme vis i dag som for tusen år siden, og av melk fra kurasen Brunalpine.
Michelangelo parmesan har flere varianter som er lagret i fra 22 måneder til 30 måneder. Osten er smaksrik, frisk, fruktig og litt søtlig med en fast og kornete konsistens.
Parmigiano Reggiano er geografisk beskyttet gjennom den Italienske autorisasjonen Consorzio Formaggio Parmigiano Reggiano som jobber for å beskytte parmesan fra kopiering og sikre høy produktkvalitet


Bruksområde for Michelangelo Økologisk Parmigiano Reggiano 200g.

Serveres i biter, høvlet eller revet i supper, sauser, over pasta, eller som snacks.
Innlagt dato
Oppdatert dato
21.02.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fast hvitost
Kilde til Næringsdata
Produsent
Ostekompagniet
Fotograf
Tines Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
49
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Michelangelo Økologisk Parmigiano Reggiano 200g med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.