Eldorado parmigiano reggiano



Bilde av Eldorado parmigiano reggiano.

Kalorier og Næringsinnhold i Eldorado parmigiano reggiano

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1670 kilojoule
Kcal 399.1 kalorier
Protein 32.4 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 29.7 gram
Mettet fett 19.6 gram


Fakta om Eldorado parmigiano reggiano.

Italiensk ost av parmesan type.

Innlagt dato
Oppdatert dato
02.04.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fast hvitost
Kilde til Næringsdata
Produsent
Eldoradoeldorado
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
64
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Eldorado parmigiano reggiano med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
TINE Edamer147535527280
Gruyere réserve1660396,7432271
Synnøve Gulost skiver 150 gr1404335,5526260,1
Synnøve Lett Gulost 16% skivet1085259,3116290,1
Beaufort1646393,3933250
Caciocavallo1588379,5330261,4
Tine Nøkkelost lettere, skorpefri113627216320
Landana gouda m/karve1603383,1132,224,10,1
Tine Norvegia revet coop145835127270
Tine Jarlsberg Vellagret med skorpe 5 kg1512361,3628280
Michelangelo Parmesan173041629,736,20,9
Tine Nøkkelost, vellagret med skorpe119028517330
Tine Mozzarella 16 prosent1112265,7616300,6
Tine Norvegia ekstra vellagret 5 kg1495357,328270
Herregårsdsost vellagret1500358,528270

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.