Remulade, lett

Kalorier og viktig næringsinnhold i Remulade, lett

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1157 kilojoule
Kcal 276.5 kalorier
Protein 0.8 gram
Karbo 15.9 gram
Sukker 15.9 gram
Kostfiber 0.5 gram
Fett 23.5 gram
Mettet fett 2.2 gram



Annonse




Fakta om Remulade, lett.

Remulade er en saus laget av majones, fløte og sylteagurk samt krydder som sennep og kapers. Det finnes mange varianter.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
12.04.2012
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Dressinger ferdige
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
5385





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Remulade som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Roastbiffsmørbrød4114,095,414,8910,456,69
Roastbiffsnitter3105,644,367,717,959,07
Vår enkle tapos(tapas) mat3267,919,5417,744,9113,19
Smørbrød med stekt sildefilet, remulade og råkost3326,6129,5310,14,495,67
Agurkremulade3258,3826,81,192,886,18
Luksus fiskesmørbrød3229,1915,2917,295,418,98
Gourmet grillpølse med topping3220,1914,036,6816,14,04
Fiskenugget med revne gulrøtter og remulade3110,134,096,0511,439,5
Asparges og baconrull3215,0620,83,962,429,51
Fiskekake-sandwich3158,767,385,9315,814,72
Seisandwich3147,867,945,9811,955,77
Kålsalat 33180,5217,181,094,444,23
Fiskefondue 23461,0448,425,11,1310,3
Fiskeburger enkel3201,6611,326,0618,379,09
Blings med roastbiff3152,868,048,3510,7512,85


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Remulade, lett med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.