Fotograf:Brodogkorn.no Seisandwich er en solid blings av grovbrød med pannestekt seifilet, remulade, spinatblader, tomat og rødløk. Knallgod til lunsj eller som lett middag.
Oppskriften inneholder 148 Kalorier, 12 g Karbo, 6 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tørk seifileten med kjøkkenpapir før steking og dryss på salt og pepper.
Stek seifileten på begge sider, i en varm panne. Stek deretter seifileten i ovnen på 150° C i ca. 8 minutter. Fisken skal være helt gjennomstekt.
Vask spinatbladene. Skjær tomat og rødløk i skiver.
Legg spinatblader, remulade, seifilet, tomat og rødløk på den ene brødskiven.
Legg den andre skiven på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35865)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2021-08-15
Oppdatert dato:2021-08-15