Fotograf:Nadin Martinuzzi Smørbrød med stekt sildefilet, remulade og råkost lar silden få hedersplassen på gode skiver av nybakt landbrød. Sandwichen passer fint til lunsj eller lett middag til jul eller påske.
Oppskriften inneholder 327 Kalorier, 4 g Karbo, 10 g Protein og 30 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Remulade: Ha eggeplomme, eddik og dijonsennep i en bolle, spe med olje under konstant visping til majonesen er tykk og kremet. Hakk sylteagurk og kapers, rør inn i majonesen og smak til med salt og pepper.
Sprø løk: Skrell og skjær sjalottløk i tynne skiver. Ha løken i en panne med solsikkeolje, skru på varmen og stek til løken begynner å bli gyllen, la renne av på kjøkkenpapir og dryss over fingersalt.
Råkostsalat: Vask, rens og finriv gulrot og kålrot. Smelt smør i en stekepanne, del hvitløksfeddene i to og ha de i panna sammen med en kvast frisk timian.
Snitt skinnet på sildefiletene, stek dem sprø, krydre godt med salt og pepper.
Anretning: Smør på brødskivene og anrett med råkost og remulade. Legg på sildefiletene og topp med stekt løk og karse. Server med resten av remuladen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 34661)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2019-04-07
Oppdatert dato:2019-04-07