Fotograf:Rosemarie Rodriguez En enkel og god variant med asparges som passer som snacks eller forrett. Og evt med en god saus. Vi serverte remulade ved siden av, men passer og med en tykk hollandaisesaus
Jeg har funnet ut at smaken av salt bacon og frisk grønn asparges passer fint sammen.
Kok aspargesen raskt i kokende vann noen minutter, tas opp og helles av.
Smelt litt smør i stekepanna.
Ta ut baconskivene og legg de på benken. Legg ut aspargesene og fordel de på baconskivene. Evt sett i en tannpirker for å holde de sammen.
Så stekes disse i stekepanna på ikke så sterk varme. Snu flere ganger og evt pepre litt.
Tas opp og serveres med remuladesaus.
Spis med fingrene, nydelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32362)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2016-05-07
Oppdatert dato:2016-05-07