Fotograf:
Frukt.no
Asparges med skinke og parmesan inneholder
77 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Asparges med skinke og parmesan har ingen allergener
Asparges med skinke og parmesan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
11355 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Asparges med skinke og parmesan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.48 | 113.31 | Kcal |
Protein | 4.97 | 7.27 | gram |
Karbohydrat | 1.71 | 2.50 | gram |
Kostfiber | 1.71 | 2.50 | gram |
Fett | 5.26 | 7.69 | gram |
Mettet fett | 0.91 | 1.33 | gram |
Salt | 1.02 | 1.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.24 | Kr 14.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 585 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Asparges kokes et par minutter i kokende vann med litt salt og sukker i. Det er en fordel å koke i høy kjele slik at tuppene holder seg fine. Avkjøles i iskaldt vann ca. 1 minutt. Fordel de ferdig kokte asparges over på fire tallerkener. Legg over en skive spekeskinke pr. porsjon og dryss over reven parmesanost. Drypp over noen dråper god olivenolje. Retten serveres med fersk gjærbakst.
Lettere kan det ikke gjøres og bedre kan det ikke smake.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 17850)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-24
Oppdatert dato:2004-05-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift