Fotograf:Knut Pettersen Frisk asparges er bare så godt, og her med den syrlige sausen og ost. Kan jo og brukes som en rask smårett eller kveldsrett. Vi brukte og sesamfrø istdenfor pinjekjerner. Rett og slett fordi vi glemte det.
Oppskriften inneholder 140 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frisk og smakfullt tilbehør til den kokte aspargesen, servert som en smårett eller forrett.
Ha rikelig med vann i en kjele sammen med salt og la det koke opp. Rens aspargesen og ta bort den nederste delen av stilken som er treet. La aspargesen koke ca. 5 minutter til den er knapt mør. Anrett på tallerkener.
Rør romtemperert smør med sitronsaft og skall. Legg på sitronsmøret på de varme aspargesene og la det smelte over dem. Dryss på ost og pinjekjerner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 14338)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-05-20
Oppdatert dato:2016-05-20