Åstepåstes steingode steinbit



Åstepåstes steingode steinbit inneholder 42 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Åstepåstes steingode steinbit har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Åstepåstes steingode steinbit er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5963 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
Ca 175grsteinbit (evt annen fiskefilet)
3stkpar tre skinnfrie hermetiske tomater (i terninger)
litt purre
litt squash (i biter)
ris
Ca 1dlfiskebuljong
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Åstepåstes steingode steinbit!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier41.62253.55Kcal
Protein6.1537.47gram
Karbohydrat1.8211.09gram
Kostfiber0.553.35gram
Fett0.965.85gram
Mettet fett0.181.10gram
Salt0.321.93gram
Pris på oppskriftenKr 5.41Kr 32.96Kroner
Hele oppskriften veier609 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,49 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp vann med en buljongterning. Legg grønnsakene i en panne eller kasserolle, og legg fiskefileeten oppå.
Strø over litt salt og pepper. Hell over buljongen.
Sett på et lokk hvis du har, og la dette småkoke i ca 10 minutter.
Risen kokes som anvist på pakken.

Dette er skikkelig namnam, smaker nesten ikke fisk en gang...Steinbit er jo luksus-varianten, det går like fint å bruke frossen sei eller torsk fra findus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Esbens hybelmat
(Intern: 772)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.