Amerikansk kirsebærpai inneholder
247 Kalorier,
26 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Amerikansk kirsebærpai har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Amerikansk kirsebærpai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7560 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Amerikansk kirsebærpai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 247.13 | 2 309.43 | 288.68 | Kcal |
Protein | 3.44 | 32.15 | 4.02 | gram |
Karbohydrat | 25.88 | 241.85 | 30.23 | gram |
Kostfiber | 1.97 | 18.41 | 2.30 | gram |
Fett | 13.99 | 130.74 | 16.34 | gram |
Mettet fett | 7.96 | 74.39 | 9.30 | gram |
Salt | 0.15 | 1.42 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.19 | Kr 57.85 | Kr 7.23 | .- |
Hele oppskriften veier | 935 totalt | 935 pr porsj | 117 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smuldre smøret i melet. Tilsett sukker, kanel og creme fraiche, og elt deigen lett sammen. Legg deigen i kjøleskap et par timer.
Bland kirsebær, evt. sukker og maisstivelse i en skål.
Skåld og hakk mandlene grovt.
Rull 3/4 av deigen ut, og kle en terteform . Fordel kirsebærfyllet i tertebunnen. Dryss mandlene over.
Rull resten av deigen ut, og skjær den i smale strimler. Flett strimlene over fyllet.
Bak terten ca. 20 min. ved 200 grader C. på midterste ovnrille.
Dryss terten med litt melis like før den skal spises, den kan serveres lunken eller kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 26091)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-18
Oppdatert dato:2009-07-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift