Kirsebærpai med smuldredeig



Kirsebærpai med smuldredeig oppskrift.
Fotograf: Dansukker
En god pai til dessert når kirsebærne kommer.

Oppskriften inneholder 290 Kalorier, 30 g Karbo, 2 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kirsebærpai med smuldredeig er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5380 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5dlkirsebær uten kjerner
0,25dlDansukker Demerarasukker
0,5tsmalt kanel

Smuldredeig

100grkaldt smør eller margarin
1,5dlhvetemel
0,5dlkokosmasse
0,75dlDansukker Demerarasukker
1tsvaniljesukker
1ssSmør eller margarin til formen




Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai med smuldredeig med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier289.781 771.28442.82Kcal
Protein2.3614.433.61gram
Karbohydrat29.83182.3445.58gram
Kostfiber1.589.662.41gram
Fett17.54107.2126.80gram
Mettet fett11.5570.6017.65gram
Salt0.211.280.32gram
Pris på oppskriftenKr 6.11Kr 37.35Kr 9.34.-
Hele oppskriften veier611 totalt611 pr porsj153 pr stk gram
Energiprosent fra karbo41,17 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 porsjoner

Smuldre smør/margarin i melet og bland sammen alle ingrediensene til deigen.
Smør en ildfast form. Legg morellene i formen, og strø over sukker og kanel. Fordel deigen over bærene. Sett formen inn nederst i ovnen, og stek 200 °C i ca. 20 minutter.
Server lettvispet krem eller vaniljeis til paien.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33894)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Innlagt dato:2018-04-16
Oppdatert dato:2018-04-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 290,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 289,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.