Fotograf:
Melk.no
Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk inneholder
291 Kalorier,
32 g Karbo,
4 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
10410 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 290.93 | 4 210.48 | 526.31 | Kcal |
Protein | 4.26 | 61.65 | 7.71 | gram |
Karbohydrat | 31.94 | 462.25 | 57.78 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 16.06 | 2.01 | gram |
Fett | 15.99 | 231.42 | 28.93 | gram |
Mettet fett | 9.41 | 136.19 | 17.02 | gram |
Salt | 0.15 | 2.11 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.02 | Kr 72.65 | Kr 9.08 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 447 totalt | 1 447 pr porsj | 181 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smuldre smør og mel med sukker. Bland i eggeplommer og vann. Bruk gjerne en matprosessor. Når deigen er ”samlet”, legges den kjølig ca. 30 minutter, før den trykkes ut i en stor paiform, ca. 26-28 cm i diameter. Stek bunnen ved 200 °C ca. 10 minutter til den er gyllen.
Legg kirsebærene i paibunnen og dryss på sukker og potetmel. Bland crème fraîche og eggeplommer og smak til med vaniljesukker. Hell blandingen over kirsebærene.
Stivpisk eggehvitene og dryss på sukkeret. Pisk videre til marengsen er stiv og blank. Hell dette i en sprøytepose og sprøyt ut et gitter over kaken. Stek kaken ved 170 °C ca. 3/4 time til marengsen er gyllen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 22370)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-24
Oppdatert dato:2006-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift