Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk



Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk inneholder 291 Kalorier, 32 g Karbo, 4 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere: 10410 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paideig:

125grsmør
250grhvetemel
30grsukker
2stkeggeplommer
Ca 2,5sskaldt vann

Fyll:

350grkirsebær uten sten
1dlsukker
1sspotetmel
3dlcrème fraîche
3stkeggeplommer
3tsvaniljesukker

Marengs:

2stkeggehviter
1,25dlsukker




Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier290.934 210.48526.31Kcal
Protein4.2661.657.71gram
Karbohydrat31.94462.2557.78gram
Kostfiber1.1116.062.01gram
Fett15.99231.4228.93gram
Mettet fett9.41136.1917.02gram
Salt0.152.110.26gram
Pris på oppskriftenKr 5.02Kr 72.65Kr 9.08.-
Hele oppskriften veier1 447 totalt1 447 pr porsj181 pr stk gram
Energiprosent fra karbo43,91 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre smør og mel med sukker. Bland i eggeplommer og vann. Bruk gjerne en matprosessor. Når deigen er ”samlet”, legges den kjølig ca. 30 minutter, før den trykkes ut i en stor paiform, ca. 26-28 cm i diameter. Stek bunnen ved 200 °C ca. 10 minutter til den er gyllen.

Legg kirsebærene i paibunnen og dryss på sukker og potetmel. Bland crème fraîche og eggeplommer og smak til med vaniljesukker. Hell blandingen over kirsebærene.
Stivpisk eggehvitene og dryss på sukkeret. Pisk videre til marengsen er stiv og blank. Hell dette i en sprøytepose og sprøyt ut et gitter over kaken. Stek kaken ved 170 °C ca. 3/4 time til marengsen er gyllen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 22370)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-24
Oppdatert dato:2006-06-24


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 290,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 289,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.