Fotograf:
Melk.no
Parfait er det som kalles "urørt is". Laget med kremost blir parfaiten rund og smakfull. Her har vi servert den med en deilig bærsaus. Oppskriften inneholder
168 Kalorier,
13 g Karbo,
1 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ananasparfait med bringebærsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2923 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ananasparfait med bringebærsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 167.78 | 499.15 | Kcal |
Protein | 1.45 | 4.31 | gram |
Karbohydrat | 12.62 | 37.54 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 1.99 | gram |
Fett | 12.24 | 36.41 | gram |
Mettet fett | 7.70 | 22.91 | gram |
Salt | 0.13 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.46 | Kr 19.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 190 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør kremosten myk. Ha sukker og vaniljesukker i fløten og visp den til luftig krem. Bland kremost og krem forsiktig sammen. Tilsett sitron og finhakket ananas. (Sett ananasjuicen til side). Settes i fryser i minst 3 timer.
Lag kuler eller skiver og server med bringebærsaus, frukt eller bær.
Bringebærsaus
Kok opp ananasjuice og sukker. Tilsett sukkerlake og bær i en hurtigmikser eller foodprosessor og kjør dette til en jevn saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30404)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-06
Oppdatert dato:2013-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift