And i rødvin 2 inneholder
272 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
And i rødvin 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
And i rødvin 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for And i rødvin 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 272.04 | 1 995.55 | Kcal |
Protein | 8.55 | 62.72 | gram |
Karbohydrat | 1.09 | 8.00 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 1.39 | gram |
Fett | 23.87 | 175.10 | gram |
Mettet fett | 7.03 | 51.57 | gram |
Alkohol | 2.61 % | | | |
Salt | 0.20 | 1.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.04 | Kr 95.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 934 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del anden i porsjonsstykker.
Klipp bacon i terninger og rist dem.
Brun hakket løk i baconfettet.
Tilsett eventuelt litt smør og brun kjøttstykkene. Ta dem opp av pannen.
Dryss mel i pannen og la det frese et par minutter.
Spe med rødvin og rør godt. La det koke et par minutter. Legg kjøttet tilbake i pannen.
Tilsett renset sopp. Dryss på litt muskatnøtt, salt og pepper.
La retten surre under lokk til kjøttet er mørt. Koketid ca. 45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7957)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere:
4761 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift