Andebryst med kirsebærsaus



Andebryst med kirsebærsaus inneholder 136 Kalorier, 7 g Karbo, 15 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Andebryst med kirsebærsaus har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andebryst med kirsebærsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 16645 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkandebryst
1boks(er)steinfrie kirsebær i lake
2ssvineddik
1sshønsebuljongpulver
1sskonjakk
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Andebryst med kirsebærsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136.41262.32Kcal
Protein14.5327.94gram
Karbohydrat6.6012.69gram
Kostfiber0.531.02gram
Fett5.2910.17gram
Mettet fett1.613.10gram
Alkohol0.46 %
Salt0.951.82gram
Pris på oppskriftenKr 33.98Kr 65.34Kroner
Hele oppskriften veier769 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,35 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik. Varm en teflonkjele og legg andebrystene med skinnsiden ned. Det skal ikke brukes fettstoff. Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Bruk ganske sterk varme og la dem steke i 5 minutter. Deretter skal de snus og steke 10 minutter på den andre siden. Reduser varmen.

Ta kirsebærene opp av kraften og tørk dem godt. Ha dem i kjelen sammen med andebrystene når disse snus, og la dem trekke med de siste 10 minuttene.

Varm kirsebærsaften i en kjele sammen med hønsebuljongpulveret. Reduser væsken til det halve på svak varme. Ha salt og pepper i sausen og hell på konjakken, som er oppvarmet på forhånd. Flamber og slukk flammene raskt. La sausen hvile under lokk i 5 minutter.

La andebrystene hvile noen minutter før de skjæres i skiver. Server dem på et speil av saus, med kirsebær som tilbehør. Kokte grønne asparges passer godt til, sammen med fløtestuede poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7965)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andeconfit.Andeconfit.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.