Andebryst med kirsebærsaus inneholder
136 Kalorier,
7 g Karbo,
15 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Andebryst med kirsebærsaus har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Andebryst med kirsebærsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
16645 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Andebryst med kirsebærsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.41 | 262.32 | Kcal |
Protein | 14.53 | 27.94 | gram |
Karbohydrat | 6.60 | 12.69 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 1.02 | gram |
Fett | 5.29 | 10.17 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 3.10 | gram |
Alkohol | 0.46 % | | | |
Salt | 0.95 | 1.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 33.98 | Kr 65.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 769 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik. Varm en teflonkjele og legg andebrystene med skinnsiden ned. Det skal ikke brukes fettstoff. Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Bruk ganske sterk varme og la dem steke i 5 minutter. Deretter skal de snus og steke 10 minutter på den andre siden. Reduser varmen.
Ta kirsebærene opp av kraften og tørk dem godt. Ha dem i kjelen sammen med andebrystene når disse snus, og la dem trekke med de siste 10 minuttene.
Varm kirsebærsaften i en kjele sammen med hønsebuljongpulveret. Reduser væsken til det halve på svak varme. Ha salt og pepper i sausen og hell på konjakken, som er oppvarmet på forhånd. Flamber og slukk flammene raskt. La sausen hvile under lokk i 5 minutter.
La andebrystene hvile noen minutter før de skjæres i skiver. Server dem på et speil av saus, med kirsebær som tilbehør. Kokte grønne asparges passer godt til, sammen med fløtestuede poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7965)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift