Fotograf:Meny Appelsin og sjokolade er en uslåelig kombinasjon.
Oppskriften inneholder 217 Kalorier, 23 g Karbo, 3 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær appelsinen i passende båter, og legg dem til ”tørk” på et kjøkkenpapir i 10 minutter.
Dekk et stekebrett med bakepapir. Finhakk kokos og sjokolade hver for seg og ha i to ulike skåler.
Smelt sjokolade i vannbad. Dypp en og en appelsinbåt halvveis ned i sjokoladen. Avkjøl litt før du dypper appelsinen ned i kokosen eller hasselnøttene. Serveres med en gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33805)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt Innlagt dato:2018-03-18
Oppdatert dato:2018-03-18
Lesere: 825 totalt.