Appelsinmuffins til påske



Appelsinmuffins til påske oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Appelsinmuffins blir garantert en favoritt til påskekosen! Nypresset appelsinjuice i trippel dose gir ekstra saftige muffins med frisk smak.

Oppskriften inneholder 346 Kalorier, 40 g Karbo, 5 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Appelsinmuffins til påske er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 929 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grsmør
1,5dlsukker
2stkegg
1tsbakepulver
1tsvaniljesukker
3dlhvetemel
0,5stkappelsin, skallet
0,75dlappelsin, saften

Til dynking:

0,5stkappelsin, saften

Melisglasur

4ssmelis
1ssappelsin, saften




Kalorier og næringsinnhold i Appelsinmuffins til påske med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier345.802 615.56217.96Kcal
Protein4.9537.443.12gram
Karbohydrat39.92301.9525.16gram
Kostfiber1.3510.210.85gram
Fett18.18137.5111.46gram
Mettet fett10.8081.696.81gram
Salt0.493.680.31gram
Pris på oppskriftenKr 3.00Kr 22.69Kr 1.89.-
Hele oppskriften veier756 totalt756 pr porsj63 pr stk gram
Energiprosent fra karbo46,17 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 muffins

Rør sammen smør og sukker i en kjøkkenmaskin eller med en håndmikser til det er luftig, hvitt og kremaktig.
Ha i ett og ett egg. Bland røren godt sammen mellom hvert egg.
Sikt sammen bakepulver, vaniljesukker og mel, og ha det i røren. Bland alt godt sammen.
Ha i revet appelsinskall og saft av appelsin. Vend røren sammen.
Fordel muffinsformer i et muffinsbrett. Bruk en isskje eller to spiseskjeer, og fyll røren i formene.
Sett muffinsbrettet på rist, på nest nederste rille i ovnen. Stek på 175 °C i 12-15 minutter, eller til appelsinmuffinsene har fått en fin gyllen farge.
Klem gjerne litt ekstra appelsinjuice over muffinsene når du tar dem ut av ovnen, da blir de ekstra saftige! Avkjøl på rist.
Bland sammen melis og appelsinjuice til en melisglasur.
Ha melisglasur på appelsinmuffinsene etter at de er godt avkjølt. Pynt gjerne med revet appelsinskall.

Du kan gjerne fryse appelsinmuffins, men da må de være uten glasur. Vil du lage en saftig appelsinkake, kan du også steke denne røren i en smurt springform, ca. 22 cm i diameter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 36307)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Muffins
Innlagt dato:2022-03-27
Oppdatert dato:2022-03-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Appelsinmuffins til påske.Appelsinmuffins til påske.
Denne retten har 345,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.