Aprikosfromasj inneholder
161 Kalorier,
14 g Karbo,
3 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Aprikosfromasj har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Aprikosfromasj er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aprikosfromasj!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.78 | 279.40 | Kcal |
Protein | 3.25 | 5.65 | gram |
Karbohydrat | 14.20 | 24.68 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 1.32 | gram |
Fett | 9.94 | 17.27 | gram |
Mettet fett | 5.92 | 10.29 | gram |
Salt | 0.07 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.71 | Kr 6.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 738 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Aprikosen skylles og legges i bløt natten over.
Aprikosen kokes mør i vannet med 40 g sukker og moses. Ta av 3 ss til saus.
Kremfløten piskes til en litt tynn krem. Eggene og 60 g sukker piskes til luftig eggedosis.
Gelatinen legges i bløt i kaldt vann. Kryst vannet godt ut og smelt i vannbad. Tilsett aprikosblandingen.
Rør eggedosisen og kremen forsiktig inn i aprikosblandingen.
Fromasjmassen fylles i en fuktet 2-liter form som settes i kjøleskap til den er gjennomstivnet. Fromasjen hvelves på fat og overøses en saus laget av 3 ss aprikospuré utrørt i 3 ss vann.
Til fromasjen kan tørre småkaker serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8431)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Lesere:
3386 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift