Glutenfri aprikospai



Glutenfri aprikospai oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Glutenfri aprikospai inneholder 265 Kalorier, 36 g Karbo, 3 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Glutenfri aprikospai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfri aprikospai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1555 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paideig

150grrevne kokte poteter
2dlmaisstivelse
1dlhirseflak
1dlDansukker Demerarasukker
0,75dlflytende margarin

Fyll

2stkegg
1,5dlDansukker Sukker
1,5dlpotetmel
1tsbakepulver
1tsvaniljesukker
1dlmatyoghurt (naturell)
300grferske eller hermetiske aprikoser

Tilbehør

3dlkremfløte
1tsvaniljesukker
1ssDansukker Melis




Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri aprikospai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier264.504 183.07522.88Kcal
Protein2.6041.125.14gram
Karbohydrat36.37575.1971.90gram
Kostfiber0.8513.441.68gram
Fett11.88187.8823.49gram
Mettet fett5.2883.5010.44gram
Salt0.193.070.38gram
Pris på oppskriftenKr 4.50Kr 71.17Kr 8.90.-
Hele oppskriften veier1 582 totalt1 582 pr porsj198 pr stk gram
Energiprosent fra karbo55 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland ingrediensene til deigen. Trykk deigen ut i en smurt paiform, ca. 25 cm i diameter. Skill eggene, og ha plommer og hviter i to ulike boller. Visp plommene sammen med sukkeret.
Tilsett potetmel, bakepulver, vaniljesukker og yoghurt.
Visp hvitene stive, og vend dem ned i eggeplommerøren. Hell røren over i formen. Trykk de kjernefrie aprikosene ned i røren.
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 35 minutter. Visp kremfløten med vaniljesukkeret og melisen, og sett i kjøleskapet. Server paien lunken med vispet krem.

Aprikosene kan byttes ut med annen frukt eller bær.

Tips:
Hirseflak fås i helsekostbutikker

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33888)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Innlagt dato:2018-04-13
Oppdatert dato:2018-04-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri aprikospai.Glutenfri aprikospai.
Denne retten har 264,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.