Fotograf:Dansukker
Glutenfri aprikospai inneholder 265 Kalorier, 36 g Karbo, 3 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Glutenfri aprikospai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland ingrediensene til deigen. Trykk deigen ut i en smurt paiform, ca. 25 cm i diameter. Skill eggene, og ha plommer og hviter i to ulike boller. Visp plommene sammen med sukkeret. Tilsett potetmel, bakepulver, vaniljesukker og yoghurt. Visp hvitene stive, og vend dem ned i eggeplommerøren. Hell røren over i formen. Trykk de kjernefrie aprikosene ned i røren. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 35 minutter. Visp kremfløten med vaniljesukkeret og melisen, og sett i kjøleskapet. Server paien lunken med vispet krem.
Aprikosene kan byttes ut med annen frukt eller bær.
Tips: Hirseflak fås i helsekostbutikker
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33888)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2018-04-13
Oppdatert dato:2018-04-13