Aprikosmarmelade med appelsiner inneholder
182 Kalorier,
44 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Aprikosmarmelade med appelsiner har ingen allergener
Aprikosmarmelade med appelsiner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aprikosmarmelade med appelsiner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 182.36 | 4 887.25 | Kcal |
Protein | 0.47 | 12.60 | gram |
Karbohydrat | 44.43 | 1 190.72 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 27.34 | gram |
Fett | 0.08 | 2.14 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.27 | gram |
Salt | 0.00 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.97 | Kr 52.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 680 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 97,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll aprikosene og la dem ligge i bløt i vannet i minst 1 døgn.
Vask appelsinene. Del dem i to og skjær dem i meget tynne skiver. Ta vekk kjernene.
Legg i syltekjelen: Aprikoser skåret i tynne strimler, appelsinskiver, aprikosvannet og sukker.
La kjelen koke opp og la den koke videre over svak varme en times tid. Rør godt, pass på at det ikke setter seg i bunnen.
Ta litt marmelade på en asjett. Sett den i kjøleskapet og se om marmeladen er passe stiv. Er den for tynn, kokes det videre.
Hell marmeladen i varme, rene glass. La dem stå til neste dag og bind over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9371)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Lesere:
6406 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift