Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Aprikospudding oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Aprikospudding



Aprikospudding inneholder 206 Kalorier, 27 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Aprikospudding har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Aprikospudding er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
250grkonfektaprikoser (spiseklare aprikoser), hakket
1stkappelsin, saft og revet skall
3ssvann
100grMargarin
75grmykt, lysebrunt sukker
2stkegg, sammenpisket
180grhvetemel
1tsbakepulver
1tsblandet krydder
2sssirup, lys




Næringsdeklarasjon for Aprikospudding!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier206.33340.06Kcal
Protein4.136.81gram
Karbohydrat27.1144.68gram
Kostfiber1.672.75gram
Fett8.6714.29gram
Mettet fett1.873.08gram
Salt0.340.56gram
Pris på oppskriftenKr 4.01Kr 6.61Kroner
Hele oppskriften veier989 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg aprikosene i en liten gryte sammen med appelsinsaft, revet appelsinskall og vann. La det få et oppkok, slå ned varmen og la det småkoke forsiktig i 5 minutter, til væsken er kokt inn.

Puddingrøre: Visp sammen margarin, sukker, egg, mel, bakepulver og blandet krydder til røren er lett og luftig.

Bland sirupen med aprikosene og hell dem opp i en lettsmurt puddingform som rommer 1,5 liter. Øs puddingrøren over aprikosene og glatt den til på toppen. Legg et dobbelt lag bakepapir med et brett på midten tvers over puddingformen og fest det med hyssing.

Sett puddingformen i vannbad i en gryte med nok kokende vann til at det står halvveis opp på siden av puddingformen. Eller sett puddingformen i øverste etasje på en dampkjel. Dekk til gryten med lokk og la puddingen dampe i 90 minutter. Hell på mer vann under kokingen dersom det er nødvendig.

Server puddingen med litt vansiljesaus eller iskrem til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5887)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Lesere: 2433 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri aprikospai.Glutenfri aprikospai.
Denne retten har 263,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Aprikoskompott.Aprikoskompott.
Denne retten har 143,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.