Fotograf:
Norges sjømatråd
Bacalao a la fru Berg inneholder
144 Kalorier,
6 g Karbo,
28 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Bacalao a la fru Berg har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bacalao a la fru Berg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4376 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bacalao a la fru Berg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.39 | 1 575.66 | Kcal |
Protein | 27.99 | 305.44 | gram |
Karbohydrat | 6.33 | 69.08 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 11.79 | gram |
Fett | 0.55 | 6.00 | gram |
Mettet fett | 0.07 | 0.76 | gram |
Salt | 0.22 | 2.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.19 | Kr 143.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 365 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,53 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gi tørrfisken et oppkok. Rens fisken og legg den lagvis med poteter i en gryte. Skjær løken i skiver og brun den i olje.
Tilsett tomatpure og kjøttkraft og smak til med salt, pepper og sukker. Hell løkblandingen over poteter og fisk.
Kok opp og la bacalaoen koke til potetene er møre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23632)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift