Fotograf:
Norges sjømatråd
Stoccafisso alla provenzale inneholder
132 Kalorier,
4 g Karbo,
24 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Stoccafisso alla provenzale har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stoccafisso alla provenzale er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4699 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stoccafisso alla provenzale!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 131.58 | 891.85 | Kcal |
Protein | 23.95 | 162.33 | gram |
Karbohydrat | 4.39 | 29.76 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 9.90 | gram |
Fett | 1.70 | 11.52 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 3.12 | gram |
Salt | 0.07 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.10 | Kr 82.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 711 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,34 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens tørrfisken for skinn og ben og del den i små stykker. Hakk løken og purren. Varm opp olje og smør i en kasserolle. Tilsett løk og purre og la det surre i et par minutter. Tilsett finhakket hvitløk og skåldede tomater som er delt i fire.
Tilsett også tørrfiskbitene, poteter, delt i skiver og noen sorte oliven. Ha lokk på kasserollen og la det hele koke på svak varme i ca ½ time. Når væsken er fordampet og potetene er kokte, er retten klar for servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2729)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-09
Oppdatert dato:2002-12-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift