Fotograf:
Esten Borgos
Bacalao er en enkel gryte som praktisk talt lager seg selv. Prøv denne oppskriften med tørrfisk og pesto som bakes i stekeovnen, en spennende vri. Oppskriften inneholder
154 Kalorier,
9 g Karbo,
18 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tørrfiskgryte med pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4218 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tørrfiskgryte med pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.11 | 1 286.82 | Kcal |
Protein | 18.17 | 151.72 | gram |
Karbohydrat | 8.56 | 71.48 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 13.28 | gram |
Fett | 4.89 | 40.83 | gram |
Mettet fett | 0.75 | 6.26 | gram |
Salt | 0.18 | 1.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.57 | Kr 79.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 340 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Skjær tørrfisk i biter på ca. 4 cm, og løk, rødløk og tomat i båter.
Skrell potet og del i to.
Ha olje i en gryte og varm opp.
Legg tørrfisk, løk, rødløk, tomat, potet, pesto og oliven lagvis i gryten, og legg på lokk.
Sett gryten inn i stekeovnen og stek i ca. 20-25 minutter, til tørrfisk, løk og potet er godt møre.
Smak til gryten med salt og pepper.
Server tørrfiskgryten med brød ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30348)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift