Fotograf:Weber Oppskrift fra weber hvor man griller ute i den kalde årstiden. Her med bakte epler med fyll.
Oppskrift kommer fra pressemelding fra Weber Grill. De har flere oppskrifter på sine hjemmesider, men jeg har ikke lov til å vise dem.
PÅ KJØKKENET
Bland rosinene og rommen i en bolle og la det trekke i minst 10 minutter.
Skjær av bunnen på eplene så de står oppreist.
Skjær av toppen på eplene og fjern innmaten. Sørg for at det ikke blir hull i bunnen.
Skjær marsipan i små biter.
VED GRILLEN
Forbered grillen til indirekte varme (ca. 180 °C). Hvis du bruker en 57 cm kullgrill, vil du trenge 1/2 tennrør med tente Weber-briketter.
Smelt smøret i en panne og tilsett havregryn og sukker.
Rør rundt til alt er karamellisert.
Når det er klart, tilsettes marsipanbitene, fløten og rosinene.
Rør rundt til alt er blandet, deretter fyller du eplene med blandingen og plasserer dem på grillformen.
Grill på indirekte varme i ca. 30 minutter.
Fakta:
Grillmetode: Indirekte
Grilltemperatur: 180 °C
Forberedelsestid: 10 min
Grilltid: 30 min
Total tid: 40 min
Utstyr: Grillform
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Weber
(Intern: 33486)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2017-12-12
Oppdatert dato:2017-12-12