Bakte rødbeter med wasabismør inneholder
198 Kalorier,
7 g Karbo,
1 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Bakte rødbeter med wasabismør har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakte rødbeter med wasabismør er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5128 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakte rødbeter med wasabismør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 197.77 | 317.05 | Kcal |
Protein | 1.45 | 2.32 | gram |
Karbohydrat | 7.19 | 11.53 | gram |
Kostfiber | 2.36 | 3.78 | gram |
Fett | 17.61 | 28.23 | gram |
Mettet fett | 8.85 | 14.19 | gram |
Salt | 1.33 | 2.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.83 | Kr 6.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 641 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell rødbetene og skjær dem i bjelker på ca 2 cm tykkelse, eller i båter, hvis de er små. Legg dem i et ildfast fat. Bland olivenoljen med presset hvitløk, salt og pepper og fordel denne marinade over rødbetene. Fatet skal være så stort, at rødbetene ikke ligger ovenpå hverandre. De kan også bakes på en bakeplate bekledd med bakepapir.
Rødbetene bakes ved 200 grader i ca. en halv time. De må ikke være harde.
Wasabismøret lages ganske enkelt ved å røre smøret med wasabi. Wasabi er veldig sterkt. Smak til underveis - kanske er 1/4 ts for mye til din smak, kanskje skal det mer i.
Smøret serveres til de lunkne rødbeter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27828)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-11-14
Oppdatert dato:2010-11-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift