Banankake 2 inneholder
207 Kalorier,
21 g Karbo,
3 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Banankake 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Banankake 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4232 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Banankake 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 207.28 | 3 485.43 | 290.45 | Kcal |
Protein | 2.84 | 47.75 | 3.98 | gram |
Karbohydrat | 20.55 | 345.55 | 28.80 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 7.23 | 0.60 | gram |
Fett | 12.54 | 210.86 | 17.57 | gram |
Mettet fett | 7.40 | 124.43 | 10.37 | gram |
Salt | 0.12 | 1.99 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.34 | Kr 56.16 | Kr 4.68 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 682 totalt | 1 682 pr porsj | 140 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk en tykk eggedosis av egg og sukker.
Tilsett mel og bakepulver.
Hell røren i smurt og strødd form.
Stek ved 175 grader i ca 30 minutter.
La den bli kald på rist.
Skrell bananene og skjær de i skiver, og legg dem lagvis med sukker mellom og drypp
sitronsaft over.
Når sukkeret er oppløst, legges bananene over hele sukkerbrødet og saften helles over.
Kaken pyntes med krem som sprøytes ut i ruter over hele kaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966984)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-29
Oppdatert dato:2002-03-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.